Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment nutritiv Aloe vera Gel
125 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gelul stabilizat de Aloe vera este una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteți consuma! Este primul produs cu Aloe vera care a primit recunoașterea Consiliului Științific Internațional pentru Aloe (IASC) - organism care a atestat puritatea și vâscozitatea adecvată a gelului. Prezența pulpei și a sucului obținut din frunza de Aloe vera autentifică acest dar al naturii.

Miraculoasele frunze de aloe conțin peste 75 de factori nutritivi și peste 200 de compuși activi, dintre care enumerăm: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esențiali și 11 neesențiali) și 12 vitamine (A, B1, B2, PP, ac. pantotenic, B6, B8, ac.folic, B12, C,D, E).

Acest gel este preferat de cei preocupați de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului, de menținerea unui nivel optim de energie și de aspectul fizic. Aloe Vera Gel conține forma stabilizată de aloe (brevet înregistrat al Forever Living Products) ceea ce-i permite să-și păstreze nealterate toate componentele active timp de 4 ani.

Aloe Vera Gel reprezintă unul dintre cele mai complete suplimente nutritive, mai ales dacă este consumat zilnic. Susține funcționarea tubului digestiv și echilibrează metabolismul. Poate fi consumat ca atare sau în amestec cu suc de fructe.

Contine 97% gel stabilizat de Aloe Vera.

Administrare:
Adulti: 50 - 100 ml pe zi, în două reprize: dimineața și seara, cu 30 minute înainte de masă.
Copii: numai peste 2 ani, un sfert sau jumătate din doza adultului.
Produsul Aloe Vera Gel se păstrează la frigider după desigilare și se agită înainte de fiecare întrebuințare.
In perioadă curei, este bine să se consume 1-2 litri de lichide naturale zilnic, pentru a ajuta procesul de dezintoxicare.

Cantitate: 1 litru
Din Gura in Gura